Мивки, смесители, аксесоари и плотове за кухня

Всичко за кухнята от Анди Дизайн

Електроуреди за вграждане, Домакински електроуреди, Гранитни и стоманени мивки за кухня, Смесители за кухня и баня, Плотове и гърбове за кухня, Мебелни кухненски вратички, Мебелен обков и механизми, Аксесоари за мивки

Анди Дизайн е водещ дистрибутор на Мивки (гранитни, иноксови, стоманени, керамични, порцеланови и мивки за баня), Смесители за кухня и баня, Душ смесители, Кухненски уреди, Електроуреди за вграждане, Мебелен обков, Мдф вратички и Кухненски плотове/гърбове/аксесоари, Продукти за баня и други. Всичко за вашата кухня на едно място – Анди Дизайн. Ние сме официален дистрибутор за България на гръцката фирма SANITEC. Техни продукти са висококачествени гранитни, композитни и стоманени мивки с модерен дизайн. Топ продукт са гранитните мивки от Серията ULTRAGRANITE на SANITEC.

Нашите магазини

Магазин 1 / гр. ПЛОВДИВ, Бул. „Македония“ 23 – срещу РУМ „Молдавия“

Магазин 2 / гр. ПЛОВДИВ, бул. „Македония“ 29 – срещу РУМ „Молдавия“

Магазин 3 / гр. ПАЗАРЖИК, бул. „Ал.Стамболийски“ 97

СКЛАД / гр. ПЛОВДИВ, ул. „Бяло море“ 2

Кухненските електроуреди са неизменима важна част от добрата функционалност и уюта на всяка кухня. Дали ще за за вграждане или със свободностояща функция – домакинските електроуреди, които ще намерите в Нашият онлайн магазин са най-новите модели на водещи производители в тази област.

На Вашето внимание предлагаме богат асортимент на комбинирани кухненски електрически уреди на промоционални цени в комплект – фурна за вграждане + котлон + аспиратор / фурна за вграждане + котлон + аспиратор + кухненска мивка и смесител + подарък.

При нас ще може да намерите цялостни решения за обзавеждане на кухни, продукти и аксесоари за баня, самостоятелно предлагани кухненски уреди за вграждане или свободностоящи домакински уреди като хладилници и фризери, съдомиялни машини, фурни, микровълнови фурни, печки (на газ или стъклокерамични), котлони и готварски плотове, охладителни витрини, охладители за вина и напитки, перални и сушилни машини, кафемашини и кафе автомати, мебелен обков и аксесоари, кухненски плотове и гърбове, мебелни вратички от мдф, дръжки и мебелни аксесоари. Огромен избор на Кухенснки мивки от гранит, стомана, инокс, керамика и порцелан във всякакви размери, форми и цветове, кухненски смесители и смесители за баня в много разновидности, с различно приложение и монтаж, аксесоари за мивки – сифони, тръби, арматури и кухненски аксесоари за тях като дъски за рязане, гевгири, дозатори за течен сапун, мелници за отпадъци (диспозери) и други. Заостряме вашето внимание на Гранитни кухненски мивки на гръцката фирма SANITEC (водещ производител на кухненски мивки и продукти за баня), чийто официален представител за България сме ние – фирма Анди Дизайн ЕООД с магазини в гр. Пловдив и гр. Пазарджик. Техен топ продукт са гранитните мивки от Серията ULTRAGRANITE на SANITEC. Отличителните характериситики на гръцките мивки Sanitec са тяхната здравина и качество, издръжливост от надрасквания и петна и много добро съотношение за цена-качество, съобразена с нуждите и потребностите на всеки клиент що се отнася за избора на мивка за кухня. Ultragranite серията на Sanitec предлага възможност за избор на широк набор от кухненски мивки и мивки за баня/излята мивка с плот в множесто размери, вариации и цветове. Ultragranite серията мивки на Sanitec е изградена от чист природен гранит (над 80% вложение в материала), като гаранцията за качество е 25 години. Като по-евтин и достъпен вариант Нашите клиенти могат да изберат и композитните мивки на Sanitec, които нямат такива добри характеристики, колкото мивките от Ултрагранит серията на Sanitec, но са също с много добри качествени показатели, голям избор на размери и цветове, които ще намерят приложение във всяка кухня. Като допълнение към кухненските мивки SANITEC предлагат изключително подходящ смесител за кухня в същите цветове като на мивкитесмесителят Jolla на Sanitec, който присъства с възможност за избор из между всички възможни цветове на Гранитните мивки и Композитните мивки, така че да направите съчетание в цветовата гама при избора мивката, за да няма разлика в цвета и на смесителя.

Гранитни мивки за кухня SANITEC Серия ULTRAGRANITE Композитни мивки за кухня SANITEC Смесител за кухня Jolla на SANITEC

Обръщаме особено внимание и насочваме погледа Ви към екстравагантните продукти на Sanitec, що се отнася до търсене на решение, когато сте изправени пред избора – какво конкретно мога да намеря и съответно ми влезе в употреба, търсейки плот с мивка/и за баня, плотове с мивки за хотели и заведения, решения за молове и публични места, хотелски стаи, барове?! Помещения, които са предвидени и/или се намират непосредствено като предверии за бани, сауни и други?! Sanitec Гърция са намерили идеалното, перфектно решения за такъв тип обзавеждания – изляти мивки с плот от гранитно-композитен материал, с възможност за избор на много цветове и размери, място за вграждане на смесител/и в плота, варианти на форми и размери, цвят и материал. На помощ идват мивките с излят плот от Серията HOTEL EDITION на Sanitec! Моделите са красиви и изчистени, материалът е здрав и устойчив на надраскване и петна/оцветявания, лесни за поддръжка, като се третират с подходящи препарати за почистване и защита.

Мивки с плот от серията HOTEL EDITION на SANITEC

Като специализиран магазин в областта на кухненското обзавеждане сме се погрижили да предложим на Нашите клиенти и кухненски домакински електроуреди в комплект 2в1, 3в1, 5в1 / мивка със смесител, електрически уреди (фурна, котлон и аспиратор) + мивка и смесител, съчетани в общи промо комплекти от няколко варианта на много достъпни цени с удължени допълнителни гаранционни срокове.

Комплекти електроуреди / Комплекти кухнeнски мивки и смесители

С цел да помогнем на Нашите клиенти да пресметнат и организират точно бюджета си при закупуване на продукт/и от онлайн магазина ни, ние в Анди Дизайн сме се погрижили да не отделяте и натоварвате бюджета си с допълнителни финансови средства – колко ли ще ми струва доставката, а сега как да платя сумати пари и за скъпа доставка!? Бъдете спокойни и уверени, доставката при закупуване на продукт/и от онлайн магазина ни е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА за поръчки на стойност над 200лв. (в случай, че между страните няма друга уговорка).

Цялостни ремонти на жилища и обществени сгради

Електротехници

Майстори ВиК ( водопроводчик )

Монтаж на подови настилки

Гипсокартон и окачени тавани

Мазилки, шпакловки, боядисване

за гр. Пловдив и областта

Електротехник Пловдив

Ремонт и подмяна на ел. инсталация и ел. табло.

Реизграждане и подмяна на цялата електропреносна мрежа.

ВиК услуги Пловдив

При аварии на водопреносната система и спешен ремонт от водопроводчик.

Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища

 • Вътрешна и външна топлоизолация
 • Мазилки, шпакловки, боядисване
 • Зидарии и декорации
 • Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък
 • Гипсокартон и окачени тавани
 • Ремонти на бани, монтаж на душ кабини
 • ВиК и Ел. инсталации и табла
 • Изграждане и ремонт на покриви
 • Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.

Електроуслуги

Екипът ни от ел. техници изпълняват бързи и качествени електро услуги в Пловдив и близките населени места. Изграждаме или подменяме електроинсталации, въздушни и кабелни линии до 1000V., смяна ел. табла, монтаж на контакти, ключове, осветителни тела и др., полагане на кабели и кабелни трасета

Подови и стенни настилки

Извършваме цялостния процес от подготовката за повърхностите до монтажа на съответния материал – теракот, фаянс, гранитогрес, мрамор, технически камък, лайсни, первази и др. във вътрешни или открити помещения.

ВиК

Проектираме и монтираме водопреносни мрежи и инсталации, подмяна на водомери, мивки, смесители и душ системи.

Мазилки, шпакловки, боядисване

Полагаме вътрешни и външни мазилки на стени и тавани, след като сме третирали повърхностите със съответните хидроизолационни покрития и сме невелирали пода, стените и тавана.

Цялостни ремонти на бани

Проектираме ВиК и електроинсталациите в помещението. Подготвяме повърхностите, нивелираме, третитраме с хидроизолации и др. Изграждаме вътрешни конструкции от гипсокартон ако е нужно. Полагаме нужните мазилки, фаянс, гранитогрес и монтираме душ кабини, вани, джакузита, тоалетни чинии, писоари, бидета, мивки, смесители, душ системи, осветителни тела и огледала.

Изграждаме конструкции от гипсокартон и окачени тавани

Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури. Нивелиране на помещението, направа на скара и гипсокартон, шпакловане и боядисване

Монтираме вътрешна и външна топлоизолация

Топлоизолацията е най-добрия вариант за термо конфорт във вашето жилище, през всеки сезон. Нашите майстори поставят всички видове външна и вътрешна топлоизолация. За вътрешна топлоизолация използваме топлоизолационни плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам. За външна – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа.

Зидарии, вътрешни и външни конструкции

Извършваме всякакъв вид изграждащи и заграждащи конструкции от тухли, итонг, стъклени блокове и др.

Ремонти и подобрения на обществени, жилищни и бизнес сгради

За всеки възложен на нас обект, правим цялостен и обстоен оглед и прецизен анализ на заявения от клиента проект за ремонт на апаратамент, къща, обществена сграда, ремонт на баня, или друго помещение. Обсъждаме с клиента неговите идеи и желания за ремонт, като се стремим да му дадем правилните напътствия  за постигане на целта за най-кратък срок. Консултираме и предлагаме най-гъвкавите и подходящи за целта ефективни решения, свързани с актуалните технологии и методи в съвремието. Консултираме нашите клиенти кои са текущите и актуални иновативни решения и качествени материали за реализация на планирания ремонт, от което клиента да остане много доволен и удовлетворен. Консултираме клиента относно целия процес и стъпките при реализиране на проекта, като коментираме и предлагаме най-подходящите и съвременни решения за извършване на ремонтните дейности.

 • Цялостно изграждане на вътрешна и външна топлоизолация изолация
 • Изграждане и ремонт на покриви и огради
 • Полагане на подови и стенни настилки – гранитни плочи, теракот, фаянс, мрамор, технически камък и др.
 • Шпакловки на стени и тавани, грундиране, боядисване
 • Цялостни ремонти на бани и мокри помещения, монтиране на душ кабини, ВИК и др.

Защо да ни се доверите?

За всеки ремонт, който ни възложите да изработим, нашият екип влага изцяло своят професионален опит и отговорно отношение към Вас. Стремим се максимално точно и прецизно да изпълним всеки поръчан проект и задача от Вас, свързани с необходимите ремонтни дейности и поставени задачи във Вашия проект. Нашата мисия е да пресъздадем с професионално обслужване и качествена работа желаната от Вас нова стилна и модерна визия за Вашия апартамент, къща, баня, офис, а Вие да се радвате на новия уют и комфорт около Вас !

Leave a Reply