Лепене на плочки за под и стени

Лепене на плочки за баня

Нашият екип извършва лепене на плочки на всякакъв тип вътрешни и външни помещения. Нашите професионални умения ще Ви гарантират перфектно изпълнение и отличен завършек на ремонтния процес.

Строителни и довършителни ремонтни услуги гр. Пловдив

Лепене на плочки във Вашият дом или обществено място

Монтаж и лепене плочки и облицоване на стени - Фаянс ,Теракот, Гранитогрес, Мрамор, Изкуствен и естествен камък, Декоративни облицовки

Майстори за външно лепене на плочки (тераси, двор, стълбище), вътрешно полагане на плочки (стаи, коридор, антре, баня), лепене на плочки за стена, обръщане на врати и прозорци с гранитогрес.

Нашите услуги

Лепене на гранитогрес, лепене на мрамор, лепене на фаянс и теракот, лепене на ествествен камък, лепене на декоративни мазилки. Лепене на всякакъв вид плочки.

Плочките са едно от най-достъпните и използвани възможности за полагане на под и на стени във всякакъв вид помещения. Те предоставят хиляди възможности за оформление на интериора и екстериора по най-различни начини. Тяхната лесна подръжка и огромен избор на пазара ги правят най-предпочитани при подови настилки и стенни облицовки.

Ние сме специализирани в монтажът на най-разнообразни подови и стенни настилки като фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, ествествен камък, декоративни и каменни облицовки. Следваме доказани методи и стриктни техники при монтажът на плочките. Разчитайки на нашите услуги за лепене и монтаж на плочки и облицовки Вие ще получите отличен, краен резултат и при нестандартни декорации с плочки . Може да разчитате на нас в случай, че имате нужда от добри майстори за: 

Лепене на подови плочки

Лепене на плочки за стена

Лепене на плочки за баня

Лепене на плочки за стълбища

Лепене на плочки за коридор и антре

Лепене на плочки на тераса

Лепене на плочки в кухнята

Лепене на плочки за гръб на кухня

Лепене на плочки в търговски помещения, офиси, магазини

Лепене на ествествен камък на външни и вътрешни стени

Лепене на декоративни плочки за стена

Лепене на плочки в баня - част от нашата работа

Лепене на плочки за стени и под, лепене на ествествен камък и декоративни облицовки - част от нашата работа

Изобилието от плочки на пазара е огромно, както по отношение на дизайн и цветове, така и по размери и цени. Съществуват много стилни и класически модели, с които може да се постигне невероятен интериор и екстериор. Плочките намират приложение най-вече в санитарни помещения – в дома и за обществено ползване. Дългият им експлоатационен период, красив вид и лесна поддръжка зависи от правилното им монтиране, така че нуждата от квалифицирани майстори за целта играе решаваща роля. Лепенето на плочки не е лесен процес, поради което наемането на опитен майстор за лепене на плочки е от изключителна значимост. Залагайки на нас Нас – Вие залагате на висококачествено и прецизно изпълнение. Професионален монтаж и лепене на плочки от всякакъв тип, облицоване на стени и колони.

Избор на плочки според вида на помещението

Повърхността на плочките биват гланцирана и матирана. Гланцираните плочки са с по-голяма водоустойчивост, а матираните плочки са с естествена водоустойчивост. Матираните плочки не са подходящи за поставяне близо до мивки или душове, а на стена по-далече от вода.

Плочки за под

За подови плочки най-често се избират варианти на теракот и гранитогрес. Както за външно полагане, гранитогресът е подходящ и за вътрешно приложение, докато теракотът може да бъде използван само за затворени пространства. Причината за това е, че гранитогресът е с по-добри характеристики, не се износва и е устойчив на студ и влага.

Гранитогрес

Гранитогресът е с много висока плътност и здравина и именно затова е сред най-трайните настилки за дома или за външно приложение. Той много устойчив на вода, предотвратява хлъзгане и е идеален вариант за вашата баня, кухня, тераса. Гранитогресът се предлага в много варианти на размери, дебелина и цветове, а и ще бъдете сигурни, че след използването му помещенията ще добият красива и стилна визия.

Теракот

Теракотът е много плътен материал с висока издръжливост на износване. В сравнение с граниотогресът теракотът е по-евтин вариант. При избора на теракот трябва да се спрете на гланциран вариант, защото при допир с вода ще предотврати поява на петна по повърхността на плочките. Теракотът е добър избор, когато искате да постигнете изтънщен и ретро стил. Поради гланцираната си повърхност той е много лесен за почистване.

Плочки за офиси и обществени места

В пространства и помещения, които ще са посещавани често ще трябва да се спрете на здрави плочки от гранит или теракот, тъй като те са здрави и устойчиви на натоварване. Гранитогресът е идеален вариант за външни и вътрешни помещения, които ще се посщават от повече хора, а теракотът би бил подходящ само за вътрешни помещения с високо натоварване.

Плочки за стени

За стените на вътрешни помещения като баня или кухня, най-подходящ вариант би бил фаянсът. Той няма здравината на гранитогресът и теракотът и затова той е най-подходящ на монтаж на стени в баня или кухня, където плочките няма да бъдат толкова натоварени. Вариантите на повърхността могат да бъдат гланцирани или матови, като гланцираните варианти са за предпочитане, защото се почистват много по-лесно. 

Процесът по редене и лепене на плочки изпълняваме последователно по следните начини:

Лепене на най-разнообразни по вид плочки от гранитогрес, мрамор, фаянс за баня, теракот, лепене на декоративни камъни, лепене на естествени камъни при външни и вътрешни облицовки, лепене на плочки за стена и под. Майстори за лепене на плочки Пловдив

Лепене на плочки Пловдив