За нас

Майстори за строителни и довършителни ремонти

Рано или късно всеки се с блъсква с предизвикателството да направи дълго планувания основен ремонт на жилището си или други помещения, и естествено това начинание е свързано с дълго плануване, отделяне на финансови средства и изчакване на подходящият момент за стартирането му. Всеки строителен ремонт е съпроводен с опеделени стъпки и изисква множество дейности, които фирми и занаятчии предлагат в съвкупност или поодтелно. Стртирането започва с разглобяване или преместване на старата покъщнина, къртене и демонтаж на стени, дограма, врати, санитария и т.н. и завършва с довършителни дейности – шпакловане, боядисване, монтаж на електрооборудване, монтаж на осветителни тела, ел. ключове, контакти и др. Монтажът и сглобяването на нова кухня и мебели също са част от тези финални ремонтни дейности. Това е един дълготраен процес, който отнема месеци, но крайният резултат при добре завършен ремонт е постигането на уюта, за който сте си мечтали.

Нашият екип от опитни специалисти се стреми да улеснява своите клиенти в стартирането на всички видове вътрешни и външни ремонти, като първите три приоритета ни са – внимателно и подробно консултиране на Нашите клиенти, Перфектно изпълнение на посотавените задачи и Спазване на крайните срокове за изпълнение на ремонтните дейности!

Ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения. 

Професионални ремонти Пловдив. От нас ще получите професионално изпълнение от квалифициран екип с дълъг стаж и многобройни реализирани проекти в сферата на ремонтните услуги. Предлагаме само професионални услуги и в случай, че бъдем наети от Васще бъдете консултирани внимателно за всички етапи от ремонтния процес – нужни материали, специфики за Вашият ремонт, конкурентни цени за услугите и най-важното качествена и добре свършена работа в срок. Поставените задачи извършваме с особена прецизност внимание към детайлите, а общуването с нас изключително приятно и лесно. При контакт с всички наши майстори ще получите ценни насоки за това как е най-подходящо да стартира и да бъде извършен вашият проект, от началото до края му.  Ще получите индивидуална оферта на добра цена и според рамките на Вашият бюджет, която няма да бъде с никакъв компромис с качеството на изпълнение. При избора си на нас няма да се се лутате в губене на време за търсене на изпълнители за ремонтът Ви, нашата задача е да се погрижим за всичко.