Водопроводни услуги гр. Пловдив

Проектиране и изграждане на ВиК инсталации

ВиК услуги

ВиК ремонти и отстраняване на повреди

ВиК инсталацията е другият вид структороопределяща инсталация (по подобие на електроинсталацията), която се прави веднага след началните етапи от всеки ремонт като къртенето и зидариите. ВиК-то включва смяна на тръбите в банята, тоалетната, мокрото помещение и кухнята, а при къщи и монолитни сгради и в подземните помещения (ако има такива). Старите, похабени и ръждясали метални тръби се заменят с нови полипропиленови – ново поколение тръби, които не подлежат на корозия и осигуряват по-добър дебит на водата. Те са и по-дълготрайни с времето. Разположението на санитарната арматура е важен момент при проектирането на една баня. Всичко трябва така да се пресметне до най-малката подробност,  така че да е максимално удобно и комфортно за обитателите,Колко струва една нова ВИК инсталация? За една нормална баня от 3-4 м2, цената с труд и материали излиза около 5000-8000 лв. Веднъж, след като сме приключили с водопровода и канализацията се прави тест, за да се убедим, че всичко е наред с тръбите и няма течове. Накрая стените се измазват с варо-циментова мазилка, а на пода се прави циментова замазка.

ВиК иснталации и ВиК ремонтите са специфична материя

ВиК инсталациите сами по себе си са комплексна мрежа от тръбопроводи и съединения с различни предназначения и като такава направата и изсиква да бъде извършена от майстор водопроводчик със солидни знания в тази сфера, както и притежание на много практически опит и знания. ВиК инсталацията съдържа множество компоненти, за които ремонт или смяната им е нужен добър майстор, с богат опит и зпълненеи на множество ВиК ремонти, както и той трябва да е запознат със спецификите по структурата на ВиК мрежите.

За да се експлоатира една водопреносна мрежа дълги години е необходимо тя да бъде извърчена прецизно и качествено. Има редица специфични правила за направата й, които не всеки знае и умее. От нас може да получите отлично обслужване и ще бъдете сигурни, че изграждането на Вашата водопреносна мрежа е в добри ръце.

Галерия с наши ВиК ремонти и инсталации